0575 - 79 90 27

Vloerenspecialist nodig in Zutphen?

Vloer leggen in Zutphen

Gaat u een vloer leggen in Zutphen? Dat is een uitdaging die niet iedereen aan wil gaan! U heeft inzicht nodig en moet goed voorbereid aan de slag gaan. Zo zal van tevoren bepaald moeten worden in welke richting de planken gelegd worden. Dit kan grote invloed hebben op de ruimte. Deze zal namelijk breder of juist langer lijken. Ook diagonaal leggen is mogelijk voor een ruimtelijk effect. Vloer leggen kan op verschillende ondergronden. Meestal is het nodig om eerst een isolerende onderlaag te plaatsen. De vloer kan vervolgens lost of vast geplaatst worden.

Laat u vooraf goed adviseren. De aanschaf van een vloer is erg duur; een klein foutje kan u dus veel geld kosten. Eenmaal verkeerd gezaagd kan een plank uiteraard niet meer gebruikt worden. Ook al lijkt de vloer goed gelegd, na verloop van tijd kan deze gaan kraken of kieren vertonen.

Nieuwe vloer laten leggen

Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen schakelt u een vakman in. Onze ervaren specialisten staan klaar in Zutphen om uw nieuwe vloer te leggen. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak hebben wij een schat aan kennis in huis. Bovendien hebben wij voor iedere klus de beste gereedschappen en materialen tot onze beschikking. Wij garanderen dat er 100% volgens de voorgeschreven richtlijnen wordt gewerkt. Schakel MB Parket in om zeker te weten dat uw vloer in Zutphen goed gelegd wordt. Uw vloer vervangen doen wij graag voor u. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van zowel parket, laminaat als andere houten vloeren.

Ons werkgebied

Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Ook voor vloerrenovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0575 - 79 90 27.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vakkundig voer leggen
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen
• Vloer herstellen
• Snelle service

Werkgebied

Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Hoenderloo, Doetinchem, 's Heerenberg en omgeving.

Hoofdvestiging