085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Zutphen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Zutphen

Vloer renovatie in Zutphen

Hoe goed u ook vloeronderhoud uitvoert, een houten vloer zal na verloop van tijd slijten. Er wordt nu eenmaal iedere dag op geleefd. Doffe plekken, beschadigingen en algemene slijtage kunnen wij voor u aanpakken door middel van vloerrenovatie. Wij komen graag bij u langs in Zutphen om een geschikte aanpak voor uw vloer te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis hebben we voor ieder probleem een oplossing. Denk aan:

  • reparatie van schade;
  • opnieuw schuren en lakken;
  • aanheling van nieuw stuk vloer.

Beschadiging op vloer herstellen

Is uw vloer flink beschadigd of zodanig versleten dat deze vervangen moet worden? In veel gevallen biedt vloer vernieuwen toch nog uitkomst! Het voordeel van veel houten vloeren is dat deze meestal zo behandeld kunnen worden dat schade niet meer zichtbaar is. Zo kunnen wij uw vloer grondig schuren en opnieuw lakken. Soms is dit genoeg om een beschadiging op de vloer te herstellen. Indien nodig kunnen wij krassen of deuken op een andere manier aanpakken.

Deskundige renovatie vloer

Zorg dat u altijd een deskundig oog naar uw vloer laat kijken voordat u deze laat vervangen. Er is meer mogelijk dan u denkt. Zo is het zelfs mogelijk om een nieuw stuk vloer vrijwel onzichtbaar op uw bestaande vloer aan te laten sluiten. Wilt u uw oude vloer opknappen? Neem contact met ons op in Zutphen voor vloer renovatie. Misschien kunnen wij ook uw vloer nieuw leven inblazen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606