0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Zutphen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zutphen

Vloer renovatie in Zutphen

Hoe goed u ook vloeronderhoud uitvoert, een houten vloer zal na verloop van tijd slijten. Er wordt nu eenmaal iedere dag op geleefd. Doffe plekken, beschadigingen en algemene slijtage kunnen wij voor u aanpakken door middel van vloerrenovatie. Wij komen graag bij u langs in Zutphen om een geschikte aanpak voor uw vloer te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis hebben we voor ieder probleem een oplossing. Denk aan:

  • reparatie van schade;
  • opnieuw schuren en lakken;
  • aanheling van nieuw stuk vloer.

Beschadiging op vloer herstellen

Is uw vloer flink beschadigd of zodanig versleten dat deze vervangen moet worden? In veel gevallen biedt vloer vernieuwen toch nog uitkomst! Het voordeel van veel houten vloeren is dat deze meestal zo behandeld kunnen worden dat schade niet meer zichtbaar is. Zo kunnen wij uw vloer grondig schuren en opnieuw lakken. Soms is dit genoeg om een beschadiging op de vloer te herstellen. Indien nodig kunnen wij krassen of deuken op een andere manier aanpakken.

Deskundige renovatie vloer

Zorg dat u altijd een deskundig oog naar uw vloer laat kijken voordat u deze laat vervangen. Er is meer mogelijk dan u denkt. Zo is het zelfs mogelijk om een nieuw stuk vloer vrijwel onzichtbaar op uw bestaande vloer aan te laten sluiten. Wilt u uw oude vloer opknappen? Neem contact met ons op in Zutphen voor vloer renovatie. Misschien kunnen wij ook uw vloer nieuw leven inblazen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zutphen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606