0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Zutphen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zutphen

Vloer onderhoud Zutphen

Wij zijn uw partner in Zutphen voor het uitvoeren van vloeronderhoud. Wij verrichten reparaties en onderhoudswerk aan allerlei soorten houten vloeren. Een overzicht van onze werkzaamheden:

  • Vloer schuren
  • Vloer oliën
  • Vloer lakken
  • Vloer reinigen

Onderhoud vloeren

Een houten vloer is een investering waar u tijd en moeite in moet blijven steken. Om lange tijd van uw aankoop te kunnen genieten is het van belang om het materiaal met enige regelmaat te verzorgen en schoon te maken. Hout heeft veel te doorstaan, zowel van het klimaat als door dagelijks gebruik. Verlies het onderhoud van uw houten vloer dus niet uit het oog en zorg eventueel dat u een specialist inschakelt om te schuren en lakken.

Tips voor vloer onderhoud

Vloeronderhoud kunt u voor een deel zelf uitvoeren. Wij geven u alvast enkele tips! De levensduur van een houten vloer kan allereerst flink verlengd worden door deze schoon te houden. Vuil en vocht kan ongemerkt voor veel krassen en slijtage zorgen. Houd viezigheid dus buiten de deur, bijvoorbeeld door het plaatsen van matten bij uw deuren. Ook meubels zonder viltjes zijn een vaak geziene oorzaak van beschadigingen. Het ligt voor de hand dat stofzuigen en dweilen geen kwaad kunnen. Zorg er wel voor dat u geschikte reinigingsmiddelen gebruikt. Heeft u advies nodig of wilt u het vloedonderhoud uitbesteden? Neem dan contact met ons op in Zutphen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zutphen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606